Sprekersaanbod compleet PE-café Waarderingsmethoden en businesscases

Sprekersaanbod compleet PE-café Waarderingsmethoden en businesscases

2770 2021 PE-café

Startspreker:

Felix Janszen
Felix Janszen is emeritus Hoogleraar Management van Technologie en Innovatie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (1990-2009). Daarvoor werkte hij bij Unilever, Philips en Solvay in de R&D. Felix was mede oprichter van twee biotech bedrijven. Felix heeft vanuit zijn werkveld en expertise een helder beeld op hoe een goede businesscase eruit moet zien.
Jos van Schaik
Jos heeft ruim 25 jaar werkervaring, waarvan meer dan 15 jaar in ICT bedrijven. De laatste jaren is hij voornamelijk actief als CFO bij verschillende SaaS en Cloud bedrijven. Zijn enthousiasme voor en kennis van de Cloud en SaaS verdienmodellen, gekoppeld aan zijn kennis van het werkveld van de CFO, zorgen voor goed doordachte workshops. Jos biedt heldere inzichten en geeft praktische handvatten voor elke finance professional die zich wil verdiepen in de Cloud en SaaS.

Praktijksprekers:

Gavin van Boekel
Gavin van Boekel is CFO Unilever Food Solutions. Hij heeft verschillende finance rollen bij Unilever vervuld en de volle breedte van het Unilever portfolio leren kennen. Gavin heeft menig businesscase voorbij zien komen en weet als partner voor de business goed welk gesprek hij moet voeren over een businesscase.
Ewout Greven
Ewout Greven is Global Finance Excellence Team Manager (Innovations) bij Unilever. Hij werkt in deze rol onder andere aan het optimaliseren van businesscases binnen Food Solutions. Hij weet als geen ander welke rol je vanuit Finance kunt spelen om te zorgen voor een haalbare businesscase waar de nodige ambitie in zit.
——
Op donderdag 28 juni (Vught) en dinsdag 03 juli (Amstelveen) organiseert PLUC! het PE-café ‘Waarderingsmethoden en businesscases‘. Tijdens dit PE-café leer je van de laatste inzichten op waardering, leer je van andere organisaties en leer je hoe je een businesscase maakt op een specifiek fenomeen: SaaS en cloud diensten.