Meerwaarde door bij te blijven

Het PE-café stelt finance professionals in staat de actualiteit bij te houden.

PE-café abonnementen

De formule van het PE-café is door de variatie in onderwerpen en opzet uitstekend geschikt voor het halen van een groot deel van je PE uren. PE-café biedt daarom financial professionals de mogelijkheid abonnementen af te sluiten. Abonnementen geven het recht sessies naar keuze te bezoeken voor het aantal uren van het abonnement. Zo kan aanzienlijk worden bespaard op kwalitatief hoogwaardige PE uren.

Abonnement (sessies naar keuze)

Deelname aan een PE-café kost €380,-, wanneer je een abonnement afsluit voor 4 PE-cafés (16 PE uren) betaal je slechts €280,- per PE-café. En wanneer je dit abonnement afsluit kom je ook in aanmerking voor de onderstaande Finance on a Mission actie. Zeer zeker de moeite waard!

Abonnement PE-cafés:
02 PE-cafés – €710,–
03 PE-cafés – €990,–
04 PE-cafés – €1.120,–

Eén PE-café levert in totaal 4 PE uren op. Het 16 PE-uren abonnement geeft bovendien de mogelijkheid tegen 25% korting deel te nemen aan Finance on a mission, het jaarlijkse congres van PLUC! dat je als finance professional inspireert in een rol als financial challenger! Dat levert je bovendien weer 7 PE-uren extra op.

Een abonnement blijft onbeperkt geldig.

Persoonlijk
studie advies?

Probeer een abonnement en haal het maximale uit het gevarieerde aanbod van het PE-café. Een abonnement kan worden gebruikt voor alle typen sessies van het PE-café.

Neem een abonnement

Een abonnement geeft je de vrijheid om PE-cafés naar keuze te bezoeken en te genieten van een aantrekkelijke korting. Mooi meegenomen.