Overzicht bijeenkomsten

Een PE-café geeft je verschillende invalshoeken op een actueel thema

Bijeenkomsten

Ook in 2020 hebben wij weer een aantal interessante PE-cafés op het programma staan. En dat doen we in een aangepaste vorm. Wat blijft is de inhoud die staat als een huis, het informele karakter, het netwerken en de prima verzorging en sfeer. Wat we aanpassen is de manier waarop we een onderwerp benaderen, de frequentie en de duur. Ons doel? Een formule die helemaal van deze tijd is, die volop aansluit bij de behoefte in de markt en die jou, op een prikkelende manier, op de hoogte houdt van de relevante ontwikkelingen in het vakgebied!

Onze belofte aan jou? Afwisseling, kwaliteit en gewoon een goed programma in een mooie sfeer.

Agile in Finance

In dit PE-café kijken we naar het fenomeen Agile en onderzoeken we de toepassingsmogelijkheden binnen het Finance domein. Wat is het, hoe wordt het succesvol toegepast?

Beter plannen en analyseren

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van plannen en analyseren en met welke acties kunnen we vanuit Finance onze planning en analyse meteen versterken?

Ontwikkelingen in risicomanagement

Tijdens dit PE-café gaan we in op de ontwikkelingen in risicomanagement. Wat is een succesvolle aanpak is om te komen tot de juiste dialoog over de risico’s?

Haal meer uit je dag!

Na dit PE-café weet je wat jij kunt doen om ervoor te zorgen dat je met meer rust en overzicht meer gedaan krijgt.

Persoonlijk
studie advies?

Heb je vragen of wil je studieadvies? Neem dan
contact met ons op.