Consequenties van gewijzigde COVID-19 planning voor abonnementhouders

Consequenties van gewijzigde COVID-19 planning voor abonnementhouders

2560 1702 PE-café

Het PE-café kent een aantal trouwe bezoekers die een abonnement hebben op het PE-café. Daar zijn we superblij mee. Onze abonnementhouders worden dan ook zeker niet gedupeerd door het feit dat we de planning van de PE-café’s hebben aan moeten passen als gevolg van de COVID-19 uitbraak. Zoals jullie weten hebben de maatregelen een grote impact gehad op fysieke bijeenkomsten, en dus ook op het PE-café.

 

Consequenties COVID-19 voor de planning van het PE-café

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van COVID-19 hebben wij het PE-café dat in april gepland stond verplaatst naar november. Het PE-café dat voor eind juni/begin augustus op de planning staat wordt ook geraakt door COVID-19. We zijn nog niet zover dat we deze grotere bijeenkomsten op een veilige manier COVID-proof kunnen organiseren. Ook dat PE-café gaat dus fysiek niet door (we berichtten hier eerder al over). Om op een goede manier ervaring op te doen en tegelijk de veiligheid te kunnen waarborgen beginnen we in juni weer met onze kleinere bijeenkomsten tot en met 14 deelnemers.  Ook gaven we in onze eerdere berichten al aan dat we het komende PE-café virtueel zouden verzorgen. De opzet is iets anders (twee in plaats van drie sprekers) om ervoor te zorgen dat we aansluiten bij wat wij virtueel nog goed vinden werken. Details over de bijeenkomst, die op 2 juli plaats vindt, vind je hier. Het goede nieuws? Dit rondje is van ons en deelname is dus gratis. Onze fysieke PE-café’s voor dit jaar staan gepland op:

 

  • 29 september, Diemen;
  • 01 oktober, Heeswijk;
  • 10 november, Diemen;
  • 12 november, Heeswijk;
  • 01 december, Diemen;
  • 03 december, Heeswijk.

 

Abonnementhouders zijn niet de dupe

Abonnementhouders genoten een aantrekkelijke korting bij het afnemen van meer dan 1 bijeenkomst. Daarbij liep het voordeel op tot 100 Euro per PE-café bij afname van vier bijeenkomsten. Wij hebben besloten dat tarief nu al te gebruiken bij afname van drie bijeenkomsten. Hierdoor blijft hetzelfde voordeel van kracht en kan bovendien toch deel worden genomen aan vier PE-café’s (drie fysiek, één virtueel). Wij hopen dat jullie dit kunnen waarderen. Voor geïnteresseerden die nog geen abonnement hadden. Het tarief dat normaal gesproken gold voor afname van vier bijeenkomsten geldt nu dus bij afname van drie bijeenkomsten.

Hopelijk tot snel in ons PE-café!