Wijzigingen in het najaarsprogramma PE-café: veilig georganiseerde bijeenkomsten

Wijzigingen in het najaarsprogramma PE-café: veilig georganiseerde bijeenkomsten

4912 3264 PE-café

COVID-19 in Nederland is onder controle zoals het er nu uitziet. Het doel van de regering is die controle vasthouden en als gevolg daarvan blijft een aantal maatregelen van kracht. Wij willen het PE-café graag veilig en in lijn met de richtlijnen van het RIVM organiseren. Om het PE-café veilig te kunnen organiseren met een groep van rond de 25 deelnemers hebben wij de volgende aanpassingen gedaan in onze agenda:

  •  De PE-café’s bij Kasteel Heeswijk bij ‘s-Hertogenbosch komen te vervallen;

Bij Kasteel Heeswijk is het voor ons moeilijk om met een groep van 25 mensen binnen de RIVM richtlijnen te werken. Wij hebben daarom besloten deze bijeenkomsten te laten vervallen. Voor de deelnemers die op deze locatie stonden gepland bieden wij de optie te annuleren of mee te gaan naar de andere locaties (1 keer Diemen, 2 keer Nieuwegein).

 

  • Het eerstkomende PE-café in september bij Puur in Diemen heeft een maximum van 20 deelnemers;

Onze vaste locatie Puur in Diemen kan maximaal 20 deelnemers ontvangen met inachtneming van de RIVM richtlijnen. Voor de eerstvolgende bijeenkomst is het voor ons niet meer mogelijk uit te wijken, dus houden we een maximum van 20 deelnemers aan.

 

  • De PE-café’s van november en december krijgen een andere locatie, centraal in het land;

Voor de overige twee PE-café’s wijken we uit naar het NBC in Nieuwegein. Deze locatie ligt centraler zodat we de reistijd zoveel mogelijk beperken voor deelnemers die normaal deelnemen in de regio Amsterdam en de regio ‘s-Hertogenbosch. Wij hebben met het NBC goede ervaringen opgedaan met de manier waarop zij bijeenkomsten vormgeven volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Om dit allemaal in goed georganiseerd te krijgen is de aangepaste planning van de PE-café’s nu:

  • Dinsdag 29 september (oorspronkelijke datum locatie Diemen): Puur in Diemen, maximaal 20 deelnemers. 1 oktober komt te vervallen.
  • Donderdag 12 november (oorspronkelijke datum locatie Heeswijk): NBC Nieuwegein. 10 november komt te vervallen.
  • Dinsdag 1 december (oorspronkelijke datum locatie Diemen): NBC Nieuwegein. 3 december komt te vervallen.

Wij hopen jullie te zien bij één van onze PE-café’s dit najaar. Wij staan te trappelen om weer onder de mensen te zijn en een frisse kijk te geven op verschillende relevante thema’s!